Η Εταιρεία

Η Εταιρεία Παρράς ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 70 από τον Ανδρέα Παρρά σε ένα ιδιόκτητο διώροφο κατάστημα στο κέντρο της Αμαλιάδας στην οδό Καλαβρύτων. Με το πέρασμα των χρόνων μετατρέπεται σε οικογενειακή επιχείρηση όταν ενσωματώνεται και η νεότερη γενιά, ο γιος του ιδρυτή Κωνσταντίνος Παρράς και η κόρη του Ιωάννα Παρρά.

Με όραμα τους την εξέλιξη της εταιρείας και χρησιμοποιώντας σαν βάση την υπάρχουσα εμπειρία το 2003 ανοίγουν ένα δεύτερο διώροφο ιδιόκτητο κατάστημα στον Πύργο στην οδό Πατρών και έπειτα από έξι χρόνια και με γνώση των αναγκών της πόλης της Αμαλιάδας ανοίγουν και ένα τρίτο ιδιόκτητο κατάστημα 2.000τ.μ στην είσοδο της.
Η εταιρεία αρχίζει να μεγαλώνει γρήγορα με νέες δομές και μοντέρνες τεχνικές, αλλά πάντα με μια αξία στην «καρδιά» την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη. Άλλωστε κύριο μέλημα της οικογένειας ήταν να καταφέρουν να καλύπτουν τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού με σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα.

Σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο:

  • Του οικιακού εξοπλισμού
  • Των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών
  • Του κλιματισμού
  • Της Εικόνας & του Ήχου
parras
parras

Οι πελάτες της επιχείρησης έχουν τη δυνατότητα να βρουν μια πλούσια γκάμα ειδών άριστων προδιαγραφών στη χρήση τους, προσδίδοντας μια φινετσάτη διακόσμηση στον χώρο. Στα καταστήματα υπάρχουν όλες οι νέες συσκευές της αγοράς σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές! Στο γεγονός αυτό συμβάλλει η καθημερινή έρευνα της πορείας της αγοράς και η ανησυχία για το αν θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Για το λόγο αυτό έχοντας σαν πλεονέκτημα τις μεγάλες αποθήκες της, πραγματοποιεί εισαγωγές ηλεκτρικών συσκευών από όλο το κόσμο, κάνει αγορές με μετρητά, έχει μειωμένα τα λειτουργικά της έξοδα και όλα αυτά για να έχει πάντα τις καλύτερες και φθηνότερες λύσεις για εσάς.

Οι εξαιρετικά διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων Παρράς προσφέρουν την δυνατότητα να κάνετε μια άνετη έρευνα αγοράς και να καταλήξετε στη πιο συμφέρουσα αγορά για το χώρο σας!

Φυσικά η εταιρεία έχοντας σκοπό και στόχο την άριστη εξυπηρέτησή σας όλο το χρόνο διαθέτει προσφορές σε ποίκιλα προϊόντα και κάνει τις αγορές σας ακόμη πιο εύκολες! Μια επίσκεψη αρκεί για να ενημερωθείτε για τις προσφορές και τα νέα προϊόντα στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών!